Stubište u vašem domu

Rukohvati, stepeništa i ograde

Želite li izgraditi kvalitetno i moderno stubište u vašem domu ili poslovnom prostoru – tu smo za vas. Proizvodimo i montiramo izdržljive rukohvate, stepeništa i unutrašnje ograde.

 

Naši iskusni majstori napravit će detaljne izmjere i razmotriti vaše ideje za stubište. U skladu s vašim željama, mogućnostima prostora i najvišim sigurnosnim standardima – dobit ćete moderne i kvalitetne rukohvate, stepeništa te unutrašnje/balkonske ograde.

Moderno

Praćenjem trendova u uređenju interijera te korištenjem modernih materijala i tehnika obrade – vaše će stubište postati jedan od najljepših dijelova vašeg doma.

Kvalitetno

Iskustvo naših majstora, precizna montaža i posvećenost klijentu – garancija su iznimne kvalitete postavljenih rukohvata, stepeništa i ograda.

Dugotrajno

Razradom vaših ideja i prilagođavanjem zahtjevima prostora – postavit ćemo u vaš dom rukohvate i stepeništa koji će beskompromisno trajati godinama.

01

Rukohvati

Rukohvati od raznih vrsta materijala, prilagođeni vašim željama i zahtjevima prostora – sjajno će se uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor. Bezbrižno koristite rukohvate dugi niz godina – bez potrebe za održavanjem.

kvalitetni materijali za visoku izdržljivost

prilagodba izgleda rukohvata vašim idejama

lako održavanje i dugi vijek trajanja

 

02

Stepeništa

Kreativno osmišljena stepeništa mogu postati jedan od najljepših dijelova modernog doma. Želite li kvalitetno stepenište koje će vas godinama služiti – iskoristite naše znanje, ideje i izdržljive materijale te stvorite stubište po svojoj mjeri.

modernim idejama do atraktivnog stubišta

kvalitetna stepeništa za dugotrajno korištenje

bezbrižna i sigurna upotreba

03

Balkonske ograde

Balkonska ograda donosi skladan i moderan izgled kući i okućnici. Tražite li inovativna i kreativna rješenja za balkonsku ogradu, naši stručnjaci imaju mnoštvo prijedloga za vas. Kontaktirajte nas i podarite vašem domu novu balkonsku ogradu.

novi atraktivan izgled vaše kuće ili vikendice

kvalitetna ograda za sigurno korištenje

otpornost na oštećenja i vremenske neprilike

Naši projekti

Ponosni smo na naše projekte jer u njih ulažemo sve naše znanje, iskustvo, energiju i entuzijazam.

Dakako, iznimno nam je drago vidjeti osmjeh i zadovoljstvo na licima naših klijenata – nakon što završimo s montiranjem rukohvata, stepeništa ili balkonskih ograda.

Evo nekoliko projekata koje smo nedavno radili:

Želite moderno stepenište ili balkonsku ogradu?

Želite li kvalitetno stepenište ili rukohvat – pošaljete nam upit ispod. Popunite polja u obrascu i naš stručan tim za vas će izraditi predivno rješenje za vaš dom ili poslovni prostor.

GDPR privola

Da, slažem se s Pravilima privatnosti i da se moji podaci koriste za odgovaranje na moj upit