Ograde za vaš dom

Dvorišna vrata i ograde

Kvalitetna i izdržljiva dvorišna ograda donosi sigurnost i moderan izgled vašem domu. Tražite li ogradu atraktivnog dizajna i vrhunske kvalitete – na pravome ste mjestu.

 

Proizvodimo i montiramo dvorišne ograde i vrata vrhunske kvalitete i dugotrajne izdržljivosti. Ograde i vrata dizajniramo prema vašim željama – te ih u potpunosti prilagođavamo strukturi vašeg dvorišta i kuće.

Kvalitetno

U procesu izrade koristimo se najmodernijim materijalima i procesima izrade, što rezultira visokom kvalitetom naših aluminijskih ograda.

Dugotrajno

Kvaliteta završne obrade rezultira velikom otpornošću na oštećenja pa će naše ograde dugo godina biti u izvrsnom stanju.

Atraktivno

Na temelju vaših ideja i našeg znanja stvorit ćemo predivnu ogradu koja će se savršeno uklopiti u vaše dvorište i učiniti vaš dom još elegantnijim.

01

Dvorišne ograde

Dvorišne ograde od aluminija sjajno su rješenje za vaš dom. Ograde osiguravaju privatnost, donose eleganciju, a nije ih potrebno održavati. Uz sve to, imaju dugi vijek trajanja – pa će godinama krasiti vašu okućnicu.

osiguravaju privatnost i sigurnost vašeg doma

imaju dugi vijek trajanja zahvaljujući modernim materijalima

nije ih potrebno održavati

 

02

Dvorišna vrata

Moderna dvorišna vrata olakšavaju vam ulazak i izlazak iz dvorišta zahvaljujući suvremenom mehanizmu otvaranja. Uz pomoć elektro motora vrata možete otvarati putem daljinskog upravljača i uopće ne trebate izlaziti iz svojeg automobila.

vrata vrhunske kvalitete i duge izdržljivosti

zaklanjaju znatiželjne poglede susjeda i čuvaju privatnost

moderni mehanizmi olakšavaju otvaranje i zatvaranje

Naši projekti

Iznimno smo ponosni na naše projekte jer u njih ulažemo sve naše znanje, iskustvo, energiju i entuzijazam.

Također, iznimno nam je drago vidjeti osmjeh i oduševljenje na licima naših zadovoljnih klijenata – nakon što završimo postavljenje dvorišnih ograda i vrata.

Evo nekoliko projekata koje smo nedavno radili:

Želite kvalitetnu dvorišnu ogradu i vrata?

Želite li kvalitetnu dvorišnu ogradu – pošaljete nam upit ispod. Popunite polja u obrascu i naš stručni tim za vas će izraditi predivnu ogradu vrhunske kvalitete.

GDPR privola

Da, slažem se s Pravilima privatnosti i da se moji podaci koriste za odgovaranje na moj upit