Klima uređaj u vašem domu

Montaža i održavanje klima

U ljetnim vrućinama klima uređaj se pokazuje kao odlično rješenje za rashlađivanje prostorija. Želite li uživati u svojem stanu ili uredu tijekom ljeta – pametno je postaviti klima uređaj.

 

Pronalazimo, postavljamo i održavamo – klima uređaj idealan za vaše potrebe. Nemojte gubiti vrijeme i čekati da vas ljetne vrućine iznenade. Kontaktirajte nas ispod – i pobrinut ćemo se da vaš prostor uvijek bude rashlađen na idealnu temperaturu.

Idealna temperatura

Riješite se nelagode ljetne vrućine – postavljanjem kvalitetne klime. Osigurajte uvijek ugodnu temperaturu u svojem domu – i uživajte u svakom danu.

Jednostavno korištenje

Pomoći ćemo vam u odabiru klima uređaja – kako biste izabrali najbolje rješenje za vaš prostor i klima uređaj koji ćete jednostavno koristiti.

Bezbrižno održavanje

Uz to što više nećete brinuti o ljetnim vrućinama, nećete trebati brinuti ni o održavanju klima uređaja. Pažljivo održavamo klima uređaje za savršene uvjete rashlađivanja.

01

Odabir klima uređaja

Pomažemo vam oko odabira klima uređaja – kako biste odabrali idealan uređaj za vaše uvjete i prostor. Želite li, možemo u potpunosti preuzeti na sebe proces nabavke klima uređaja za vaš dom ili uredski prostor.

savjetovanje za odabir kvalitetnog klima uređaja

odabir uređaja ovisno o uvjetima i veličini prostora

nabavka uređaja od strane naših stručnjaka

02

Montiranje klima uređaja

Naši iskusni stručnjaci obaviti će montažu klima uređaja prema svim propisanim standardima. Prilikom montaže pobrinut ćemo se da vaš dom ili uredski prostor ostane čist te da uređaj smjestimo na najbolje mjesto za kvalitetno rashlađivanje.

odabir najbolje pozicije za montažu klima uređaja

montaža klima uređaja prema propisanim pravilima

provjera funkcionalnosti i ostavljanje čistog prostora

03

Održavanje klima uređaja

Kako bi vaš klima uređaj besprijekorno radio u svako doba godine – važno je voditi brigu o održavanju. Želite li brigu o održavanju prepustiti našim stručnjacima – sve što trebate jest kontaktirati nas na dnu stranice.

redoviti pregled i podešavanje klima uređaja

popravak i zamjena dotrajalih dijelova

održavanje funkcionalnosti za besprijekoran rad

Naši projekti

U naše projekte postavljanja i održavanja klima uređaja ulažemo sve naše dosadašnje znanje, iskustvo i energiju.

Posebno nas raduje vidjeti zadovoljstvo i oduševljenje na licima naših klijenata – nakon što završimo s postavljanjem ili popravljanjem klima uređaja.

Evo nekoliko projekata koje smo nedavno radili:

Želite klima uređaj u vašem domu?

Želite li kvalitetan klima uređaj u vašem domu ili uredu koji će vas hladiti tijekom ljetnih dana – pošaljite nam upit. Pobrinut ćemo se za pametan odabir, montiranje i održavanje vašeg klima uređaja.

GDPR privola

Da, slažem se s Pravilima privatnosti i da se moji podaci koriste za odgovaranje na moj upit