Ograde za vaš dom

Naši proizvodi i usluge

Trebate li pergole, dvorišne ili balkonske ograde, stepeništa, rukohvate ili nadstrešnice – na pravome ste mjestu. Naši iskusan i stručan tim izradit će i izmontirati proizvode vrhunske kvalitete, modernog dizajna i dugotrajne izdržljivosti.

01

Dvorišne ograde i vrata

Dvorišne ograde i vrata modernog dizajna kvalitetno će se uklopiti u vaše dvorište. Naše dvorišne ograde izrađene su od vrhunskih materijala – koji pružaju izdržljivost i dugovječnost. Želite li modernu ogradu s dugim vijekom trajanja i minimalnom potrebom održavanja – kontaktirajte nas.

Dvorišne ograde

Dvorišna vrata

02

Stepeništa, rukohvati i ograde

Kvalitetna stepeništa i rukohvati vašem će domu podariti potpunu funkcionalnost i lakoću korištenja. Upotrebom modernih i kvalitetnih materijala osiguravamo otpornost na oštećenja i dugi vijek korištenja – maksimalno olakšavajući održavanje stepeništa, rukohvata ili balkonskih ograda.

Stepeništa

Rukohvati

Balkonske ograde

Unutrašnje ograde

03

Pergole

Pergole donose moderan štih vašem domu, nudeći vam istovremeno iskustvo ugode, ali i zaklona od sunca i raznih drugih vremenskih neprilika. Izrađujemo pergole od vrhunskih materijala i prema najvišim sigurnosnim standardima – kako biste dugo godina uživali u hladovini pergola.

Bioklimatske pergole

Pergotenda

Staklena veranda

 

04

Nadstrešnice

U našoj ponudi možete pronaći razne vrste nadstrešnica za vaš dom. Bez obzira treba li vam veća nadstrešnica za parkiranje automobila ili trebate nadstrešnicu iznad ulaza u kuću – naš tim je tu za vas. Kontaktirajte nas i izradit ćemo vam kvalitetnu, modernu i izdržljivu nadstrešnicu.

05

Klima uređaji

Želite li uživati u vrućim ljetnim danima, ono što vam neophodno treba je kvalitetan klima uređaj. Za vas ćemo pronaći idealan klima uređaj, koji ćemo montirati poštujući sve standarde struke – a brinut ćemo se o klima uređaju i nakon postavljanja. Treba li vam klima za vruće ljetne dane – kontaktirajte nas.

Nabavka klima uređaja

Montaža klima uređaja

Održavanja klima uređaja

Potrebno vam je nešto od naših proizvoda?

Želite li vaš dom učiniti boljim mjestom za život – tu smo za vas. Osmislit ćemo zajedno sa vama idejna rješenja te vam izgraditi moderne i kvalitetne pergole, nadstrešnice, stepeništa, rukohvate, itd. Popunite polja ispod – i stvorite bolji dom.

GDPR privola

Da, slažem se s Pravilima privatnosti i da se moji podaci koriste za odgovaranje na moj upit